Zalm en rivierkreeftjes met gele rijst
Aan de slag
Rijst in 10 min. gaarkoken. Paprika in reepjes snijden. In hapjespan paprika in olie 2 min. roerbakken. Bevroren tuinerwten erdoor scheppen en groenten afgedekt 3 min. op halfhoog vuur verwarmen. Zalm en rivierkreeftjes door warme groenten scheppen, mengsel met sojasaus en peper op smaak brengen en geheel nog 1 min. verwarmen. Rijst met vis en groenten serveren.
Zalm en rivierkreeftjes met gele rijst
hoofdgerecht
null personen
815 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Rijst in 10 min. gaarkoken. Paprika in reepjes snijden. In hapjespan paprika in olie 2 min. roerbakken. Bevroren tuinerwten erdoor scheppen en groenten afgedekt 3 min. op halfhoog vuur verwarmen. Zalm en rivierkreeftjes door warme groenten scheppen, mengsel met sojasaus en peper op smaak brengen en geheel nog 1 min. verwarmen. Rijst met vis en groenten serveren.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
200 g gele rijst
1 groene paprika
2 eetlepels olie
200 g tuinerwten
200 g gerookte zalmsnippers
1 bakje rivierkreeftjes
3 eetlepels Japanse sojasaus