Verse pasta met zalm en spinazie
Tagliatelle met zalm! Supersnel pastagerecht met vis, spinazie en een kruidenkaassausje.
Aan de slag
Breng een ruime pan met water en eventueel zout aan de kook. Snijd ondertussen de tomaatjes in kwarten. Verhit de olie in een grote pan, voeg in delen de spinazie toe en laat al omscheppend in 2 min. slinken.
Doe ondertussen de tagliatelle in de pan met kokend water en kook in 4 min. beetgaar. Voeg de roomkaas toe aan de spinazie en laat op middelhoog vuur in 3 min. smelten. Voeg de laatste minuut de zalm toe. Breng op smaak met peper. Giet de tagliatelle af en meng door de spinazie-zalmsaus. Garneer met de cherrytomaatjes en serveer direct.
Verse pasta met zalm en spinazie
Tagliatelle met zalm! Supersnel pastagerecht met vis, spinazie en een kruidenkaassausje.
hoofdgerecht
null personen
720 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Breng een ruime pan met water en eventueel zout aan de kook. Snijd ondertussen de tomaatjes in kwarten. Verhit de olie in een grote pan, voeg in delen de spinazie toe en laat al omscheppend in 2 min. slinken.
Doe ondertussen de tagliatelle in de pan met kokend water en kook in 4 min. beetgaar. Voeg de roomkaas toe aan de spinazie en laat op middelhoog vuur in 3 min. smelten. Voeg de laatste minuut de zalm toe. Breng op smaak met peper. Giet de tagliatelle af en meng door de spinazie-zalmsaus. Garneer met de cherrytomaatjes en serveer direct.
vegatip:
variatietip:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 g romaatjes
2 el (olijf)olie
600 g verse spinazie
500 g verse tagliatelle
150 g kruidenroomkaas
200 g gerookte zalmsnippers