Mexicaanse burgers
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Snijd de broodjes doormidden en rooster ze met de snijkant naar beneden 2 min. Gril vervolgens de hamburgers in ca. 10 min. gaar. Keer regelmatig.
Halveer ondertussen de avocado's. Verwijder voorzichtig de pit en de schil en snijd het vruchtvlees in plakken.
Beleg de broodjes royaal met ijsbergsla. Leg de hamburgers erop en verdeel de avocado, saus, jalapeños en maiskolfjes erover. Dek af met de bovenste helften van de broodjes. Steek er een tapasprikker in.
Hamburgers grillen op de barbecue
Instructievideo - 00:30 min.
Mexicaanse burgers
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Steek de barbecue aan. Snijd de broodjes doormidden en rooster ze met de snijkant naar beneden 2 min. Gril vervolgens de hamburgers in ca. 10 min. gaar. Keer regelmatig.
Halveer ondertussen de avocado's. Verwijder voorzichtig de pit en de schil en snijd het vruchtvlees in plakken.
Beleg de broodjes royaal met ijsbergsla. Leg de hamburgers erop en verdeel de avocado, saus, jalapeños en maiskolfjes erover. Dek af met de bovenste helften van de broodjes. Steek er een tapasprikker in.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 pakken witte bollen
1 schaal hamburgers
2 avocado's
2 stuks ijsbergsla
1 potje salsasaus
4 el jalapeños
2 blikken minimaiskolfjes
Dit heb je nodig
tapasprikkers