Mexicaanse tortilla's
Aan de slag
Verhit de olie in een wok en roerbak de wokgroente volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Schep de mais en de witte bonen in tomatensaus erbij en laat het 5 minuten pruttelen. Roer regelmatig om aanbranden te voorkomen. Breng op smaak met zout en peper.
Warm de tortilla's op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Leg de cornedbeef in het midden van de tortilla's. Verdeel de sla erover. Schep tot slot wat van het groente-bonenmengsel erop. Vouw ze dubbel en rol ze op.
Mexicaanse tortilla's
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een wok en roerbak de wokgroente volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Schep de mais en de witte bonen in tomatensaus erbij en laat het 5 minuten pruttelen. Roer regelmatig om aanbranden te voorkomen. Breng op smaak met zout en peper.
Warm de tortilla's op volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Leg de cornedbeef in het midden van de tortilla's. Verdeel de sla erover. Schep tot slot wat van het groente-bonenmengsel erop. Vouw ze dubbel en rol ze op.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 eetlepels olie
1 zak wokgroenten
1 blik minimaïskolfjes
1 pot witte bonen in tomatensaus
1 pak tortilla's
2 x 150 g cornedbeef
100 g ijsbergsla
Dit heb je nodig
wok