Ravioli met saffraanboter
Aan de slag
Week intussen de saffraandraadjes 10 minuten in 1 eetlepel kokendheet water.
Kook intussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Leg de boter en de saffraan met vocht in een steelpan en laat de boter op een heel zacht vuur smelten. Laat de boter nog heel even trekken. Voeg naar smaak wat gemberpoeder toe.
Schep de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en leg ze in een vergiet. Verdeel ze vervolgens over amuselepels of Chinese soeplepels en schep wat van de boter erop. Serveer direct.
Ravioli met saffraanboter
hoofdgerecht
null personen
155 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Week intussen de saffraandraadjes 10 minuten in 1 eetlepel kokendheet water.
Kook intussen de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Leg de boter en de saffraan met vocht in een steelpan en laat de boter op een heel zacht vuur smelten. Laat de boter nog heel even trekken. Voeg naar smaak wat gemberpoeder toe.
Schep de ravioli voorzichtig met een schuimspaan uit de pan en leg ze in een vergiet. Verdeel ze vervolgens over amuselepels of Chinese soeplepels en schep wat van de boter erop. Serveer direct.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak verse
1 envelopje saffraandraadjes
75 g roomboter
0 mespuntje gemberpoeder (djahé)