Bloemkool & zoete soja
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Verhit de olie in een wok en bak de spekreepjes in 6 min. knapperig. Voeg de knoflook en de ui toe en bak 1 min. mee. Voeg de bloemkool en de woksaus toe en roerbak ca. 8 min. tot de bloemkool beetgaar is. Verdeel over 4 borden of kommen en serveer met de rijst. Lekker met in ringen gesneden bosui.
Bloemkool & zoete soja
hoofdgerecht
null personen
665 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking gaar.
Verhit de olie in een wok en bak de spekreepjes in 6 min. knapperig. Voeg de knoflook en de ui toe en bak 1 min. mee. Voeg de bloemkool en de woksaus toe en roerbak ca. 8 min. tot de bloemkool beetgaar is. Verdeel over 4 borden of kommen en serveer met de rijst. Lekker met in ringen gesneden bosui.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
3 el olie
2 x 150 g mager gerookt spek
1 teen knoflook
2 rode uien
600 g bloemkool
5 el woksaus