Fondue van camembert
Aan de slag
Verwijder het papier van de camembert en stop de kaas weer in het doosje. Strooi de tijm en naar smaak peper over de kaas. Pak het doosje in aluminiumfolie. Snijd de pistolets open en snijd elke helft in 4 lange parten. Bestrijk ze dun met de olie.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Zet de camembert op de bakplaat in het midden van de oven en laat de kaas in 10 min. smelten. Leg na 3 min. de broodjes op de bakplaat en rooster ze de laatste 7 min. mee.
Pak de camembert voorzichtig uit en zet hem op een schaal. Leg de broodjes eromheen. Doop de stukjes brood in de kaas.
Fondue van camembert
voorgerecht
null personen
335 kcal
10 min. bereiden
10 min. wachten
Aan de slag
Verwijder het papier van de camembert en stop de kaas weer in het doosje. Strooi de tijm en naar smaak peper over de kaas. Pak het doosje in aluminiumfolie. Snijd de pistolets open en snijd elke helft in 4 lange parten. Bestrijk ze dun met de olie.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Zet de camembert op de bakplaat in het midden van de oven en laat de kaas in 10 min. smelten. Leg na 3 min. de broodjes op de bakplaat en rooster ze de laatste 7 min. mee.
Pak de camembert voorzichtig uit en zet hem op een schaal. Leg de broodjes eromheen. Doop de stukjes brood in de kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 camembert
1 tl verse tijmblaadjes
4 pistolets
1 el olijfolie met
Dit heb je nodig
bakplaat