Camembert uit de oven met rozemarijn
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Neem de camembert uit het doosje en verwijder de verpakking. Snijd de witte bovenkant eraf. Bedruppel de kaas met wat olijfolie, bestrooi met grof zeezout en versgemalen peper en verdeel de naalden van de rozemarijn erover. Zet het kaasje 20-25 min. in de hete oven tot hij goudbruin is en bubbelt. Lekker met geroosterd brood, grissini (Italiaanse soepstengels) of radijs.
Camembert uit de oven met rozemarijn
bijgerecht
null personen
215 kcal
35 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Neem de camembert uit het doosje en verwijder de verpakking. Snijd de witte bovenkant eraf. Bedruppel de kaas met wat olijfolie, bestrooi met grof zeezout en versgemalen peper en verdeel de naalden van de rozemarijn erover. Zet het kaasje 20-25 min. in de hete oven tot hij goudbruin is en bubbelt. Lekker met geroosterd brood, grissini (Italiaanse soepstengels) of radijs.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 doosje camembert
0 olijfolie
0 zeezout
1 takje verse rozemarijn