Frisse kip met spinaziesalade
bewaar
bewaar

Frisse kip met spinaziesalade

25 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Meng in een bakje de munt met 1 el olie en 1 el azijn. Bestrooi de kipfilets met zout en peper en leg ze in de marinade. Marineer de kip 15 min. op kamertemperatuur.

Meng in een kom de ui met de resterende eetlepel balsamicoazijn en marineer ze 5 minuten. Meng 2 el olie en naar smaak zout en peper door de uien in de kom en schep de spinazie er luchtig door.

Halveer de pistolets in de lengte en bestrijk de snijvlakken met 1 el olie.

Verhit een koekenpan en rooster de snijvlakken van de broodjes goudbruin. Verhit de koekenpan opnieuw en rooster de kipfilets in ca. 3 min. goudbruin en gaar. Keer ze regelmatig.

Leg de filets elk op een bord, schep de salade half op de kip en leg de broodjes ernaast.

algemeenVerdubbel de hoeveelheden en u heeft een heerlijk zomers hoofdgerecht. Probeer de kip ook eens op de barbecue.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Frisse kip met spinaziesalade

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig