Kerriekrieltjes
Aan de slag
Kook de krieltjes 5 min. in ruim water met wat zout. Giet af.
Verhit de olie in een wok en bak de krieltjes en het kerriepoeder 6 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 2 min. mee. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de bosui. Lekker met gevulde gehaktballen en sperziebonen met geitenkaas (recepten elders op ah.nl/recepten).
Kerriekrieltjes
bijgerecht
null personen
255 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de krieltjes 5 min. in ruim water met wat zout. Giet af.
Verhit de olie in een wok en bak de krieltjes en het kerriepoeder 6 min. Voeg de knoflook toe en bak nog 2 min. mee. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met de bosui. Lekker met gevulde gehaktballen en sperziebonen met geitenkaas (recepten elders op ah.nl/recepten).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 duopak krieltjes
3 el olie
2 tl kerriepoeder
1 teen knoflook
1 zakje bosui