Pita-clubsandwich met tzatziki
Aan de slag
Shoarmabroodjes in broodrooster of onder grill goudbruin roosteren. Intussen in wok olie verhitten en tofu al omscheppend in 4 min. knapperig bruin bakken. Broodjes opensnijden en snijvlakken royaal bestrijken met tzatziki. Achtereenvolgens veldsla, wortel en tofu erover verdelen. Besprenkelen met knoflookdressing en uienringen erop leggen. Op vier borden steeds 2 belegde sneetjes op elkaar stapelen.
Pita-clubsandwich met tzatziki
null personen
368 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Shoarmabroodjes in broodrooster of onder grill goudbruin roosteren. Intussen in wok olie verhitten en tofu al omscheppend in 4 min. knapperig bruin bakken. Broodjes opensnijden en snijvlakken royaal bestrijken met tzatziki. Achtereenvolgens veldsla, wortel en tofu erover verdelen. Besprenkelen met knoflookdressing en uienringen erop leggen. Op vier borden steeds 2 belegde sneetjes op elkaar stapelen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 shoarmabroodjes
2 el olijfolie
1 pakje pittige roerbaktofu
1 bakje tzatziki
1 zakje veldsla
100 g worteljulienne
2 el knoflookdressing
1 kleine rode ui