Indiase wortelsoep met koriander en kaas
Aan de slag
In pan olie verhitten. Aardappelblokjes 5 min. al omscheppend bakken. Currypasta en worteljulienne erdoor scheppen en even meebakken. Wortelsap, tomatenblokjes met sap en citroensap erbij schenken. Soep al roerend aan de kook brengen en afgedekt 3 min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met zout. Soep in wijde kommen scheppen. Koriander en kaasblokjes erin strooien. Lekker met naanbrood.
Indiase wortelsoep met koriander en kaas
hoofdgerecht
null personen
365 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
In pan olie verhitten. Aardappelblokjes 5 min. al omscheppend bakken. Currypasta en worteljulienne erdoor scheppen en even meebakken. Wortelsap, tomatenblokjes met sap en citroensap erbij schenken. Soep al roerend aan de kook brengen en afgedekt 3 min. zachtjes laten koken. Op smaak brengen met zout. Soep in wijde kommen scheppen. Koriander en kaasblokjes erin strooien. Lekker met naanbrood.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 el olie
450 g panklare aardappelblokjes
1 el milde Indiase currypasta
1 zakje worteljulienne
750 ml wortelsap
1 blik tomatenblokjes
2 el citroensap
1 zakje verse koriander
200 g witte kaas