Curryboter met koriander
Aan de slag
Prak met een vork in een kom alle ingrediënten goed door elkaar. Schep de boter op een stuk plasticfolie en vorm er een rol van. Laat de boter minimaal 30-45 minuten in de koelkast opstijven. Verwijder het plasticfolie en snijd de boterrol in dikke plakken.
algemeenWie van Indiaas en pittig eten houdt, vind deze boter zeker lekker.
Lekker bij onder andere kip, vlees, groenten of warm brood.
Curryboter met koriander
bijgerecht
null personen
0 kcal
0 min. bereiden
45 min. wachten
Aan de slag
Prak met een vork in een kom alle ingrediënten goed door elkaar. Schep de boter op een stuk plasticfolie en vorm er een rol van. Laat de boter minimaal 30-45 minuten in de koelkast opstijven. Verwijder het plasticfolie en snijd de boterrol in dikke plakken.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
75 g roomboter
½ eetlepel milde Indiase currypasta
2 eetlepels verse koriander
Dit heb je nodig
vershoudfolie