Mosterdsoep met asperges en ham
bewaar
bewaar

Mosterdsoep met asperges en ham

10 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Mosterdsoep verwarmen volgens aanwijzing op verpakking. Onderkantjes van asperges afsnijden en asperges doormidden snijden. In steelpan met ruim kokend water en wat zout aspergetips in 4 min. beetgaar koken. Asperges afgieten en met ham door soep roeren. Soep over borden verdelen en in midden lepel zure room scheppen. Garneren met toefjes tuinkers.

algemeenOp dezelfde manier tovert u kant-en-klare zalmsoep met dille om tot een extra feestelijk soepje: roer er met de groene aspergetips reepjes gerookte zalm door. Ook lekker als lunchgerecht.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Mosterdsoep met asperges en ham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig