Amerikaanse BLT-sandwich met reepjes ijsbergsla
Lunchvisite? Deze goedgevulde sandwich is een absolute traktatie.
Aan de slag
Bak in een droge koekenpan de plakjes bacon in 3-4 min. op matig hoog vuur knapperig en bruin. Rooster intussen in een broodrooster de sneetjes brood. Besmeer deze met mayonaise.
Snijd de tomaten in plakjes. Leg op elk bord een sneetje brood en hier op een plakje bacon. Verdeel de tomaat hierover en strooi wat peper erbovenop.
Snijd de ijsbergsla in grove repen. Verdeel over de broodjes en leg hier op weer de andere sneetjes brood met mayonaisekant naar beneden.
Amerikaanse BLT-sandwich met reepjes ijsbergsla
Lunchvisite? Deze goedgevulde sandwich is een absolute traktatie.
null personen
525 kcal
15 min. bereiden
1 min. wachten
Aan de slag
Bak in een droge koekenpan de plakjes bacon in 3-4 min. op matig hoog vuur knapperig en bruin. Rooster intussen in een broodrooster de sneetjes brood. Besmeer deze met mayonaise.
Snijd de tomaten in plakjes. Leg op elk bord een sneetje brood en hier op een plakje bacon. Verdeel de tomaat hierover en strooi wat peper erbovenop.
Snijd de ijsbergsla in grove repen. Verdeel over de broodjes en leg hier op weer de andere sneetjes brood met mayonaisekant naar beneden.
algemeen:
variatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
12 plakjes bacon
8 sneetjes Vloerbroden wit
4 el mayonaise
4 Tasty Tom trostomaten
½ stuk krop ijsbergsla