Curry met groene kool en garnalen
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kool in vieren, verwijder de dikke witte nerf en snijd de bladeren in dunne repen.
Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg het kerriepoeder toe en roerbak 1 min. Voeg de knoflook en de garnalen toe en roerbak de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kool en de kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat 4 min. zachtjes koken, roer af en toe.
Serveer de curry met de rijst.
Curry met groene kool en garnalen
hoofdgerecht
null personen
550 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kool in vieren, verwijder de dikke witte nerf en snijd de bladeren in dunne repen.
Verhit de olie in een wok en fruit de ui 3 min. Voeg het kerriepoeder toe en roerbak 1 min. Voeg de knoflook en de garnalen toe en roerbak de garnalen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de kool en de kokosmelk toe. Breng aan de kook en laat 4 min. zachtjes koken, roer af en toe.
Serveer de curry met de rijst.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
1 groene kool
2 el (zonnebloem)olie
1 ui
2 el kerriepoeder
2 tenen knoflook
350 g tijgergarnalen
1 pakje kokosmelk