Winterse paella met rookworst
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de rijst 3 min. Voeg de paprika en de saffraan toe en bak 2 min. mee. Voeg de bouillon toe en schep om. Doe de deksel op de pan en laat de rijst op laag vuur in ca. 15 min. gaar worden, roer regelmatig. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de rookworst, de zeevruchten en de sperziebonen toe en warm nog 3 min. door.
Paprika's schoonmaken
Instructievideo - 00:28 min.
Winterse paella met rookworst
hoofdgerecht
null personen
605 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en bak de rijst 3 min. Voeg de paprika en de saffraan toe en bak 2 min. mee. Voeg de bouillon toe en schep om. Doe de deksel op de pan en laat de rijst op laag vuur in ca. 15 min. gaar worden, roer regelmatig. Breng op smaak met peper en zout.
Voeg de rookworst, de zeevruchten en de sperziebonen toe en warm nog 3 min. door.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
3 el olijfolie
300 g risottorijst
1 rode paprika
1 buisje saffraan
500 ml kippenbouillon
1 magere rookworst
½ zak gemengde zeevruchten
1 pak sperziebonen