Franse cassoulet
Aan de slag
Maak van elke chipolata 2 kleine worstjes door ze in het midden in te draaien en daarna de helften los te snijden. Bestrooi de kip met peper en zout.
Verhit de olie in een ruime braadpan en bak de kip en de worstjes in 6 min. rondom bruin. Neem uit de pan. Bak in hetzelfde vet de ui 8 min. op laag vuur. Leg het vlees terug in de pan. Laat de bonen uitlekken. Voeg de kruiden, tomaat, bonen en wijn toe en laat 25 min. sudderen.
Franse cassoulet
hoofdgerecht
null personen
530 kcal
20 min. bereiden
25 min. wachten
Aan de slag
Maak van elke chipolata 2 kleine worstjes door ze in het midden in te draaien en daarna de helften los te snijden. Bestrooi de kip met peper en zout.
Verhit de olie in een ruime braadpan en bak de kip en de worstjes in 6 min. rondom bruin. Neem uit de pan. Bak in hetzelfde vet de ui 8 min. op laag vuur. Leg het vlees terug in de pan. Laat de bonen uitlekken. Voeg de kruiden, tomaat, bonen en wijn toe en laat 25 min. sudderen.
combinatietip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 schaal varkenschipolata
300 g kipdrumsticks
3 el traditionele olijfolie
3 uien
720 g witte bonen in blik
2 tl gedroogde Provençaalse kruiden
400 g tomatenblokjes
200 ml volle rode wijn
Dit heb je nodig
ovenschaal (20 x 30 cm), ingevet