Cassoulet (Franse stoofschotel) met kip, worst en limabonen
bewaar
bewaar

Cassoulet (Franse stoofschotel) met kip, worst en limabonen

Stoven betekent niet altijd uren wachten. Deze staat zo op tafel, maar is net zo lekker.

30 min. bereiden

10 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de kip een paar keer in tot op het bot en bestrooi met peper en zout. Halveer de worstjes in de breedte en snijd de knoflook fijn.

Verhit de olie in een ruime braadpan en bak de kip en worst in 5 min. rondom bruin. Voeg de laatste 2 min. de knoflook en ui toe. Voeg de worteltjes met de bonen, tomatenblokjes, wijn en kruiden aan de kip en worst toe. Breng aan de kook en stoof alles met de deksel schuin op de pan in 25 min. gaar. Breng op smaak met peper en eventueel zout.

combinatietipLekker met brood. Het gerecht is dan niet meer glutenvrij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Cassoulet (Franse stoofschotel) met kip, worst en limabonen

Stoven betekent niet altijd uren wachten. Deze staat zo op tafel, maar is net zo lekker.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig