Spaghetti met balletjes in tomaten-kaneelsaus
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes in 3-4 min. rondom bruin aan. Schep ze met een schuimspaan uit de pan op een bord.
Fruit de ui 1 min. in het bakvet van de gehaktballetjes. Voeg de wortel toe en bak 4 min. mee. Schep er de kaneel door en doe de gehaktballetjes terug in de pan. Schenk de passata in de pan en verwarm nog 5 min. Voeg de munt toe en peper en zout naar smaak.
Giet de spaghetti af en voeg toe aan de balletjes in tomaten-kaneelsaus. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en serveer.
Spaghetti met balletjes in tomaten-kaneelsaus
hoofdgerecht
null personen
540 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit de olie in een hapjespan en bak de gehaktballetjes in 3-4 min. rondom bruin aan. Schep ze met een schuimspaan uit de pan op een bord.
Fruit de ui 1 min. in het bakvet van de gehaktballetjes. Voeg de wortel toe en bak 4 min. mee. Schep er de kaneel door en doe de gehaktballetjes terug in de pan. Schenk de passata in de pan en verwarm nog 5 min. Voeg de munt toe en peper en zout naar smaak.
Giet de spaghetti af en voeg toe aan de balletjes in tomaten-kaneelsaus. Verdeel de spaghetti over 4 diepe borden en serveer.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g meergranen spaghetti
2 el olijfolie
1 schaal Hollandse rundergehaktballetjes
1 ui
250 g winterpeen
1 tl gemalen kaneel
1 pak gezeefde tomaten
2 el munt