Spaghetti met tomaten-auberginesaus
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit in een ruime koekenpan met antiaanbaklaag de olijfolie en bak de balletjes 4-5 minuten. Schep de knoflook erdoor en bak 1 minuut mee zonder dat hij kleurt. Schep de auberginerepen erdoor en bak 5 minuten mee. Voeg de gezeefde tomaten toe en warm de saus nog 5 minuten zachtjes. Giet de spaghetti af en schep die door de saus. Breng de spaghetti op smaak met zout en (versgemalen) peper. Strooi de peterselie erover en serveer direct. Lekker met geraspte kaas.
Spaghetti met tomaten-auberginesaus
hoofdgerecht
null personen
525 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit in een ruime koekenpan met antiaanbaklaag de olijfolie en bak de balletjes 4-5 minuten. Schep de knoflook erdoor en bak 1 minuut mee zonder dat hij kleurt. Schep de auberginerepen erdoor en bak 5 minuten mee. Voeg de gezeefde tomaten toe en warm de saus nog 5 minuten zachtjes. Giet de spaghetti af en schep die door de saus. Breng de spaghetti op smaak met zout en (versgemalen) peper. Strooi de peterselie erover en serveer direct. Lekker met geraspte kaas.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g spaghetti
2 eetlepels olijfolie
2 schaaltjes vegetarische balletjes
2 tenen knoflook
1 aubergine
1 pak gezeefde tomaten
2 eetlepels verse peterselie