Kip tandoori met doperwten
Dagje Indiaas eten met een gerecht dat íédereen lust, ook de kleinere kinderen.
Aan de slag
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de kipfilet droog met keukenpapier.
Snijd de ui in partjes. Verhit de boter in een wok en fruit de ui 3 min. Schep de kipblokjes erbij en bak deze op hoog vuur in ca. 6 min. bruin. Voeg het water en de mix voor kip tandoori toe en breng al roerend aan de kook. Voeg de tuinerwten toe en laat deze al roerend ontdooien. Halveer de tomaten. Roer de crème fraîche en de cherrytomaten erdoor en verwarm nog 1 min.
Serveer de kip tandoori met de gele rijst.
Kip tandoori met doperwten
Dagje Indiaas eten met een gerecht dat íédereen lust, ook de kleinere kinderen.
hoofdgerecht
null personen
645 kcal
30 min. bereiden
Aan de slag
Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Dep de kipfilet droog met keukenpapier.
Snijd de ui in partjes. Verhit de boter in een wok en fruit de ui 3 min. Schep de kipblokjes erbij en bak deze op hoog vuur in ca. 6 min. bruin. Voeg het water en de mix voor kip tandoori toe en breng al roerend aan de kook. Voeg de tuinerwten toe en laat deze al roerend ontdooien. Halveer de tomaten. Roer de crème fraîche en de cherrytomaten erdoor en verwarm nog 1 min.
Serveer de kip tandoori met de gele rijst.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 pak gele rijst
380 g kipfiletblokjes
50 g ongezouten roomboter
1 ui
1 pakje mix voor kip tandoori
500 ml water
1 pak diepvries tuinerwten
125 ml crème fraîche
250 g cherrytomaten