Zelfgemaakte ravigotesaus
Deze koude, Franse ravigotesaus is lekker fris voor over de sla bijvoorbeeld!
Aan de slag
Meng de mayonaise met de zure room en de mosterd. Snijd de augurken in kleine blokjes van ca. 1/2 cm (brunoise). Voeg samen met de sjalot toe aan het mayonaisemengsel.
Haal de blaadjes van de takjes peterselie en snijd fijn. Voeg de peterselie, de bieslook, de dragon en de kappertjes toe. Breng de saus op smaak met peper en zout.
Ravigottesaus
Instructievideo - 02:32 min.
Brunoise snijden
Instructievideo - 00:38 min.
Zelfgemaakte ravigotesaus
Deze koude, Franse ravigotesaus is lekker fris voor over de sla bijvoorbeeld!
bijgerecht
null personen
220 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Meng de mayonaise met de zure room en de mosterd. Snijd de augurken in kleine blokjes van ca. 1/2 cm (brunoise). Voeg samen met de sjalot toe aan het mayonaisemengsel.
Haal de blaadjes van de takjes peterselie en snijd fijn. Voeg de peterselie, de bieslook, de dragon en de kappertjes toe. Breng de saus op smaak met peper en zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
6 el mayonaise
2 el zure room
2 tl grove mosterd
2 zure augurken
1 sjalot
10 g verse platte peterselie
13 g verse bieslook
2 tl gedroogde dragon
1 el kappertjes