Ravigotesaus maken
Alle lekkerbekken opgelet: lekkerbek of kibbeling eet je natuurlijk met zelfgemaakte ravigottesaus!
Aan de slag
Snipper de sjalotten. Snijd de augurkenplakjes zo klein mogelijk. Snijd de kappertjes fijn. Meng de sjalot en kappertjes met de mayonaise en crème fraîche.
Snijd de dille, platte peterselie en bieslook fijn en meng erdoor. Breng de ravigotesaus op smaak met peper en eventueel zout.
Ravigotesaus maken
Alle lekkerbekken opgelet: lekkerbek of kibbeling eet je natuurlijk met zelfgemaakte ravigottesaus!
bijgerecht
null personen
265 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snipper de sjalotten. Snijd de augurkenplakjes zo klein mogelijk. Snijd de kappertjes fijn. Meng de sjalot en kappertjes met de mayonaise en crème fraîche.
Snijd de dille, platte peterselie en bieslook fijn en meng erdoor. Breng de ravigotesaus op smaak met peper en eventueel zout.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 sjalotten
80 g zoetzure augurken plakjes
50 g kappertjes
7 el mayonaise
2 el crème fraîche
10 g verse dille
10 g verse platte peterselie
5 g verse bieslook