Kir framboise
Feestelijk drankje met frambozen en prosecco. Bruisend begin van een avondje lekker eten of borrelen.
Aan de slag
Schenk in elke flûte 1 tl frambozensiroop en doe er 2 frambozen in. Verdeel de prosecco over de glazen.
serveertipGeef de flûtes een feestelijk accent met een roze suikerrandje. Meng in een kommetje 2 el witte basterdsuiker met 1-2 tl frambozensiroop. Schep het mengsel op een bordje en zet een kommetje water ernaast. Doop de flûtes eerst in het water en dan in de suiker. Laat 10 min. drogen.
dieettipVervang voor de kinderen de prosecco door kinderchampagne.
Kir framboise
Feestelijk drankje met frambozen en prosecco. Bruisend begin van een avondje lekker eten of borrelen.
null personen
80 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Schenk in elke flûte 1 tl frambozensiroop en doe er 2 frambozen in. Verdeel de prosecco over de glazen.
serveertip:
dieettip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 tl frambozensiroop
8 verse frambozen
375 ml prosecco
Dit heb je nodig
champagneflûtes