Perenprosecco
Aan de slag
Zet de glazen ca. 10 min. in de vriezer. Doe ondertussen het ijs in een mengkom. Laat 5 min. staan zodat het ijs iets zachter wordt. Meng met een mixer op de laagste stand de prosecco er beetje bij beetje door.
Neem de glazen uit de vriezer en schenk de perenprosecco in de glazen. Serveer met een rietje.
Perenprosecco
null personen
150 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Zet de glazen ca. 10 min. in de vriezer. Doe ondertussen het ijs in een mengkom. Laat 5 min. staan zodat het ijs iets zachter wordt. Meng met een mixer op de laagste stand de prosecco er beetje bij beetje door.
Neem de glazen uit de vriezer en schenk de perenprosecco in de glazen. Serveer met een rietje.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 bak perensorbetijs
½ fles prosecco
Dit heb je nodig
cocktailglazen, rietjes