Tapenade
Aan de slag
Pureer de olijven, de kappertjes en de kaasblokjes met een staafmixer. Voeg de olie toe en mix tot het smeuïg is. Voeg peper naar smaak toe. Serveer op toast. Lekker met fijngesneden munt.
serveertipHoud eventueel wat olijven achter voor garneren.
bereidingstipJe kunt dit gerecht 3 uur van tevoren bereiden.
Tapenade
null personen
410 kcal
5 min. bereiden
Aan de slag
Pureer de olijven, de kappertjes en de kaasblokjes met een staafmixer. Voeg de olie toe en mix tot het smeuïg is. Voeg peper naar smaak toe. Serveer op toast. Lekker met fijngesneden munt.
serveertip:
bereidingstip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 potje groene olijven
1 potje kappertjes
1 pakje witte kaas
4 el olijfolie extra vierge
Dit heb je nodig
staafmixer