Warme chococakejes
Aan de slag
Knip uit het bakpapier 4 cirkels die net iets groter zijn dan de bodem van de bakvormpjes. Bekleed er de bodem van de vormpjes mee.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de chocolade au bain-marie smelten en laat wat afkoelen. Klop met een mixer een beslag van de boter, de basterdsuiker, de vanillesuiker en wat zout. Voeg een voor een de eieren toe. Spatel de bloem erdoor. Voeg de wat afgekoelde chocolade toe. Verdeel over de bakvormpjes en bak ca. 8 min. in de oven.
Stort de cakejes direct op een bord. Verwijder het bakpapier en schenk er sinaasappellikeur over.
Au bain-marie smelten
Instructievideo - 00:34 min.
Warme chococakejes
nagerecht
null personen
560 kcal
20 min. bereiden
8 min. wachten
Aan de slag
Knip uit het bakpapier 4 cirkels die net iets groter zijn dan de bodem van de bakvormpjes. Bekleed er de bodem van de vormpjes mee.
Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de chocolade au bain-marie smelten en laat wat afkoelen. Klop met een mixer een beslag van de boter, de basterdsuiker, de vanillesuiker en wat zout. Voeg een voor een de eieren toe. Spatel de bloem erdoor. Voeg de wat afgekoelde chocolade toe. Verdeel over de bakvormpjes en bak ca. 8 min. in de oven.
Stort de cakejes direct op een bord. Verwijder het bakpapier en schenk er sinaasappellikeur over.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
175 g chocolade
25 g boter
75 g witte basterdsuiker
1 zakje vanillesuiker
2 eieren
25 g bloem
100 ml sinaasappellikeur
1 bak vanilleroomijs
Dit heb je nodig
bakpapier, eenpersoonsbakvormpjes, ingevet