Warme chococakejes
bewaar
bewaar

Warme chococakejes

20 min. bereiden / 8 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Knip uit het bakpapier 4 cirkels die net iets groter zijn dan de bodem van de bakvormpjes. Bekleed er de bodem van de vormpjes mee.

Verwarm de oven voor op 200 °C. Laat de chocolade au bain-marie smelten en laat wat afkoelen. Klop met een mixer een beslag van de boter, de basterdsuiker, de vanillesuiker en wat zout. Voeg een voor een de eieren toe. Spatel de bloem erdoor. Voeg de wat afgekoelde chocolade toe. Verdeel over de bakvormpjes en bak ca. 8 min. in de oven.

Stort de cakejes direct op een bord. Verwijder het bakpapier en schenk er sinaasappellikeur over.

algemeenVoor de kinderen: Laat de likeur weg en voeg een bolletje ijs toe.

Au bain-marie smelten

Instructievideo - 00:34 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Warme chococakejes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig