Zalm met mierikswortelcrème
bewaar
bewaar

Zalm met mierikswortelcrème

10 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de citroen in 6 partjes. Meng de crème fraîche, mayonaise en mierikswortel in een kom. Houd 6 mooie, kleine takjes dille achter als garnering, snijd de rest van de dille fijn en voeg toe aan de crème fraîche.

Snijd 6 sneetjes van het briochebrood, rooster deze krokant in de broodrooster en snijd ze diagonaal door. Snijd de zalm in plakjes. Verdeel over borden en leg er 2 puntjes brood naast. Serveer met de mierikswortelcrème en een partje citroen. Garneer met de achtergehouden dille.

algemeen Verwerk rauwe vis zo vers mogelijk en houd hem gekoeld tot gebruik.
algemeenU kunt de mierikswortelcrème 4 uur van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
algemeenMierikswortel smaakt ook lekker door aardappelpuree. Meng er 1 el door tijdens het stampen van de puree.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalm met mierikswortelcrème

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig