Zalm met mierikswortelcrème
Aan de slag
Snijd de citroen in 6 partjes. Meng de crème fraîche, mayonaise en mierikswortel in een kom. Houd 6 mooie, kleine takjes dille achter als garnering, snijd de rest van de dille fijn en voeg toe aan de crème fraîche.
Snijd 6 sneetjes van het briochebrood, rooster deze krokant in de broodrooster en snijd ze diagonaal door. Snijd de zalm in plakjes. Verdeel over borden en leg er 2 puntjes brood naast. Serveer met de mierikswortelcrème en een partje citroen. Garneer met de achtergehouden dille.
Zalm met mierikswortelcrème
voorgerecht
null personen
355 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de citroen in 6 partjes. Meng de crème fraîche, mayonaise en mierikswortel in een kom. Houd 6 mooie, kleine takjes dille achter als garnering, snijd de rest van de dille fijn en voeg toe aan de crème fraîche.
Snijd 6 sneetjes van het briochebrood, rooster deze krokant in de broodrooster en snijd ze diagonaal door. Snijd de zalm in plakjes. Verdeel over borden en leg er 2 puntjes brood naast. Serveer met de mierikswortelcrème en een partje citroen. Garneer met de achtergehouden dille.
algemeen:
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 citroen
125 ml crème fraîche
2 el mayonaise
2 el mierikswortel
15 g dille
1 brioche brood
600 g zalmhaasjes
Dit heb je nodig
broodrooster