Frisse limoenroom
Aan de slag
Klop de slagroom stijf met de honing. Boen de limoenen schoon, rasp de groene schil en pers de vruchten uit. Meng de limoenrasp en -sap samen met de yoghurt voorzichtig door de slagroom. Verdeel de limoenroom over hoge glazen. Garneer eventueel met een schijfje limoen en paar druppels honing.
Frisse limoenroom
nagerecht
null personen
290 kcal
10 min. bereiden
Aan de slag
Klop de slagroom stijf met de honing. Boen de limoenen schoon, rasp de groene schil en pers de vruchten uit. Meng de limoenrasp en -sap samen met de yoghurt voorzichtig door de slagroom. Verdeel de limoenroom over hoge glazen. Garneer eventueel met een schijfje limoen en paar druppels honing.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
250 ml slagroom
2 el vloeibare honing
2 limoenen
250 g Griekse yoghurt
Dit heb je nodig
hoge glazen