Gevulde zonnetjes
bewaar
bewaar

Gevulde zonnetjes

20 min. bereiden

5 ingrediënten

Aan de slag

Laat de perziken goed uitlekken in de zeef. Drink het sap lekker op!

Roer intussen de vanillesuiker en de honing door de yoghurt. Verkruimel 4 kanelly's. Schep de koekkruimels door de yoghurt.

Snij van de bolle kant van de perziken een heel klein kapje af. Op die platte kant kunnen de perziken nu makkelijk rechtop blijven staan. Zet op elk bordje twee perziken. Snij de perzikkapjes in kleine stukjes en roer ze door de yoghurt. Schep het yoghurtmengsel in het gat van de perzik.

Breek de kanelly's doormidden en leg ze op de perziken. Of leg ze ernaast.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gevulde zonnetjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig