Drie-kleuren-toverrijst
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een braad- of hapjespan en roerbak de ui en de paprika 3 min. Voeg de bevroren tuinerwten en de kookroom toe en laat de tuinerwten al roerend in ca. 3 min. ontdooien. Doe de deksel op de pan en stoof nog 5 min. Breng op smaak met peper en zout. Schep de rijst, de peterselie en de kaas door het groentemengsel. Serveer in 4 diepe borden.
Drie-kleuren-toverrijst
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een braad- of hapjespan en roerbak de ui en de paprika 3 min. Voeg de bevroren tuinerwten en de kookroom toe en laat de tuinerwten al roerend in ca. 3 min. ontdooien. Doe de deksel op de pan en stoof nog 5 min. Breng op smaak met peper en zout. Schep de rijst, de peterselie en de kaas door het groentemengsel. Serveer in 4 diepe borden.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g rijst met extra vezels
2 el traditionele olijfolie
2 uien
2 rode paprika's
1 pak fijne diepvries tuinerwten
100 ml kookroom light
2 el gedroogde peterselie
200 g jongbelegen kaas 50+