Italiaanse aardappelschotel met worstjes
bewaar
bewaar

Italiaanse aardappelschotel met worstjes

20 min. bereiden / 30 min. wachten

8 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 200 °C. Wel de zongedroogde tomaten 5 min. in 100 ml warm water. Verhit 2 el olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg de verse tomaat toe en bak 4-5 min.

Voeg de zongedroogde tomaten met het weekvocht aan de gebakken tomaat toe en bak 2-3 min. tot de zongedroogde tomaten zacht zijn en het vocht is verdampt. Breng op smaak met peper en zout. Schep de helft van de tomaat in de ingevette ovenschaal. Verdeel de helft van de aardappelschijfjes erover. Maak nog een laag met de rest van de tomaat en de rest van de aardappelschijfjes. Leg de mozzarella erop en bestrooi met de oregano, peper en zout. Bak de aardappelschotel in de oven in 25-30 min. goudbruin en gaar.

Verhit de rest van de olie in een koekenpan en bak de runderchipolata in 5 min. bruin en gaar. Serveer bij de Italiaanse aardappelschotel.

algemeen* De aangegeven oventijd is een indicatie en bedoeld voor een elektrische oven. De temperatuur kan per oven verschillen; met een oventhermometer kunt u de exacte temperatuur bepalen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Italiaanse aardappelschotel met worstjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig