Pasta met tomatensaus en worstjes
Aan de slag
Snijd de chipolata in stukjes van ca. 2 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak het vlees 2 min. Voeg de ui en de aubergine toe en bak op hoog vuur 3 min. mee. Voeg de pastasaus toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag, doe de deksel op de pan en laat de saus 10 min. op laag vuur smoren.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Voeg de laatste 2 min. de mozzarella toe aan de saus en schep om. Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schep de saus erop. Snijd de blaadjes van het basilicum grof en verdeel ze over de borden.
Lekker met geraspte Pecorino (kaas).
Pasta met tomatensaus en worstjes
hoofdgerecht
null personen
745 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd de chipolata in stukjes van ca. 2 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak het vlees 2 min. Voeg de ui en de aubergine toe en bak op hoog vuur 3 min. mee. Voeg de pastasaus toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag, doe de deksel op de pan en laat de saus 10 min. op laag vuur smoren.
Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.
Voeg de laatste 2 min. de mozzarella toe aan de saus en schep om. Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schep de saus erop. Snijd de blaadjes van het basilicum grof en verdeel ze over de borden.
Lekker met geraspte Pecorino (kaas).
serveertip:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
450 g runderchipolata
3 el traditionele olijfolie
1 ui
2 aubergines
600 g pastasaus tradizionale
500 g schelpjespasta
2 mozzarella
15 g verse basilicum