Pasta met tomatensaus en worstjes
bewaar
bewaar

Pasta met tomatensaus en worstjes

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Snijd de chipolata in stukjes van ca. 2 cm. Verhit de olie in een hapjespan en bak het vlees 2 min. Voeg de ui en de aubergine toe en bak op hoog vuur 3 min. mee. Voeg de pastasaus toe en breng aan de kook. Zet het vuur laag, doe de deksel op de pan en laat de saus 10 min. op laag vuur smoren.

Kook ondertussen de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar.

Voeg de laatste 2 min. de mozzarella toe aan de saus en schep om. Giet de pasta af en verdeel over de borden. Schep de saus erop. Snijd de blaadjes van het basilicum grof en verdeel ze over de borden.

Lekker met geraspte Pecorino (kaas).

serveertipLekker met geraspte Pecorino (kaas).

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Pasta met tomatensaus en worstjes

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig