Haricots verts in rauwe ham
Aan de slag
Van haricots verts puntjes afsnijden. In pan met ruim water en zout haricots verts in ca. 5 minuten beetgaar koken. Vervolgens in zeef onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Plakjes ham in lengte halveren en bestrijken met bieslookpesto. Haricots verts in 8 porties verdelen, op plakjes ham leggen en samen oprollen.
In koekenpan olie verhitten en hamrolletjes in 2 à 3 minuten knapperig bruinbakken. Op vier borden naast hoofdgerecht leggen.
Haricots verts in rauwe ham
bijgerecht
null personen
100 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Van haricots verts puntjes afsnijden. In pan met ruim water en zout haricots verts in ca. 5 minuten beetgaar koken. Vervolgens in zeef onder koud stromend water afspoelen en laten uitlekken. Plakjes ham in lengte halveren en bestrijken met bieslookpesto. Haricots verts in 8 porties verdelen, op plakjes ham leggen en samen oprollen.
In koekenpan olie verhitten en hamrolletjes in 2 à 3 minuten knapperig bruinbakken. Op vier borden naast hoofdgerecht leggen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
150 g haricots verts
0 zout
4 plakjes rauwe ham
2 eetlepels bieslookpesto
1 eetlepel olijfolie