Ovenrisotto
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de boter in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de ham toe en bak 1 min. mee. Voeg de rijst toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper.
Schep de risotto in de ovenschaal en schenk de hete bouillon erbij, roer door. Bak in de oven in ca. 35 min. gaar.
Kook de tuinerwten in 3 min. beetgaar. Schep samen met de kaas door de risotto. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met Catalaanse worstjes.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Ovenrisotto
hoofdgerecht
null personen
565 kcal
15 min. bereiden
35 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Verhit de boter in een koekenpan en fruit de ui 3 min. Voeg de ham toe en bak 1 min. mee. Voeg de rijst toe en bak nog 3 min. Breng op smaak met peper.
Schep de risotto in de ovenschaal en schenk de hete bouillon erbij, roer door. Bak in de oven in ca. 35 min. gaar.
Kook de tuinerwten in 3 min. beetgaar. Schep samen met de kaas door de risotto. Breng op smaak met peper en zout. Lekker met Catalaanse worstjes.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
50 g boter
1 ui
100 g schwarzwalder schinken
300 g risottorijst
750 ml kippenbouillon
1 pak tuinerwten
50 g Grana Padano
Dit heb je nodig
ovenschaal (Ø 24 cm), ingevet