Kerrierijst met kabeljauw
Dé truc om kinderen een visgerecht te laten eten? Kook wat rozijnen mee door de rijst.
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de uien 4 min. Voeg het kerriepoeder toe en bak 1 min. Voeg de ongekookte rijst en de rozijnen toe en bak 1 min. Schep in de ovenschaal en voeg de bevroren tuinbonen en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de vis in stukken, bestrooi met peper en zout en verdeel over de ovenschaal. Schenk de bouillon erover en laat in ca. 30 min. gaar worden.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Kerrierijst met kabeljauw
Dé truc om kinderen een visgerecht te laten eten? Kook wat rozijnen mee door de rijst.
hoofdgerecht
null personen
560 kcal
15 min. bereiden
30 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 180 °C. Pel en snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de uien 4 min. Voeg het kerriepoeder toe en bak 1 min. Voeg de ongekookte rijst en de rozijnen toe en bak 1 min. Schep in de ovenschaal en voeg de bevroren tuinbonen en breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de vis in stukken, bestrooi met peper en zout en verdeel over de ovenschaal. Schenk de bouillon erover en laat in ca. 30 min. gaar worden.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
2 uien
2 el zonnebloemolie
2 el kerriepoeder
300 g zilvervliesrijst
4 el rozijnen
600 g diepvries tuinbonen
400 g diepvries kabeljauwfilets
750 ml groentebouillon van tablet
Dit heb je nodig
ovenschaal (25 x 30 cm)