Bonenpannetje met zoet-pikante pepers
bewaar
bewaar

Bonenpannetje met zoet-pikante pepers

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Bereid de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwijder ondertussen de steelaanzet en het puntje van de sperziebonen en halveer ze. Kook de sperziebonen 5 min.

Verhit de olie in een wok en roerbak de ui 3 min. Voeg de sperziebonen, de chorizo, de peppadew, de bruine bonen met vocht en de rozijnen toe en breng al roerend aan de kook. Dek af en stoof op laag vuur 10 min. Breng op smaak met peper en zout.

Serveer met de gele rijst.

algemeenDe rest van de chorizo smaakt ook heerlijk op brood.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bonenpannetje met zoet-pikante pepers

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig