Milde kipcurry met gele rozijnenrijst
bewaar
bewaar

Milde kipcurry met gele rozijnenrijst

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de olie in een wok en fruit de partjes ui goudbruin. Schep ze uit de pan. Schep de stukjes kipfilet in de pan en roerbak ze op hoog vuur goudbruin. Schep de ui bij de kip, voeg de currysaus toe en volg de aanwijzingen op de pot.

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de snijbonen en de winterpeen 7 minuten in ruim kokend water met zout naar smaak en giet deze af. Giet de rijst af en schep de rozijnen erdoor. Leg de deksel op de pan en houd de rijst warm.

Serveer de kipcurry met de rozijnenrijst en de snijbonen met winterpeen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Milde kipcurry met gele rozijnenrijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig