Koolschotel met ei en gele rijst
bewaar
bewaar

Koolschotel met ei en gele rijst

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking, bewaar 100 ml van het kookwater. Kook de eieren 6 min., laat ze schrikken en pel ze. Verhit de olie in een wok en bak hierin de eieren rondom goudbruin. Neem ze uit de pan. Bak in de olie de ui, de kool en de kruidenmix ca. 5 min. Voeg de ketjap en het opgevangen kookwater toe en warm de kool al omscheppend nog 5 min. door. Halveer de eieren en leg ze langs de rand van de wok. Schep de gehakte pinda's door de rijst. Serveer de rijst bij de koolschotel.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Koolschotel met ei en gele rijst

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig