Kerrierijst met kipfilet en rozijnen
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de kipfilet met peper en zout. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de kipfilet in ca. 12 min. bruin en gaar. Kook de sperziebonen in weinig water met zout in ca. 6 min. beetgaar.
Verhit de resterende 2 el olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg het kerriepoeder toe en bak 1 min. Schep er de rijst, de crème fraîche en de rozijnen door en verwarm nog 1-2 min. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de kerrierijst op 4 borden en leg er de kipfilet bij. Serveer met de sperziebonen.
Kerrierijst met kipfilet en rozijnen
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de kipfilet met peper en zout. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de kipfilet in ca. 12 min. bruin en gaar. Kook de sperziebonen in weinig water met zout in ca. 6 min. beetgaar.
Verhit de resterende 2 el olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg het kerriepoeder toe en bak 1 min. Schep er de rijst, de crème fraîche en de rozijnen door en verwarm nog 1-2 min. Breng op smaak met peper en zout.
Schep de kerrierijst op 4 borden en leg er de kipfilet bij. Serveer met de sperziebonen.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
300 g witte rijst
500 g kipfilet
4 el olie
1 pak sperziebonen
2 uien
2 tl kerriepoeder
1 bekertje crème fraîche
3 el rozijnen