Kerrierijst met kipfilet en rozijnen
bewaar
bewaar

Kerrierijst met kipfilet en rozijnen

20 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi de kipfilet met peper en zout. Verhit 2 el olie in een koekenpan en bak de kipfilet in ca. 12 min. bruin en gaar. Kook de sperziebonen in weinig water met zout in ca. 6 min. beetgaar.

Verhit de resterende 2 el olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg het kerriepoeder toe en bak 1 min. Schep er de rijst, de crème fraîche en de rozijnen door en verwarm nog 1-2 min. Breng op smaak met peper en zout.

Schep de kerrierijst op 4 borden en leg er de kipfilet bij. Serveer met de sperziebonen.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kerrierijst met kipfilet en rozijnen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig