Spinaziecappuccino met gorgonzola
bewaar
bewaar

Spinaziecappuccino met gorgonzola

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Smelt de boter in een pan, schep de spinazie erdoor en smoor de groente zonder deksel zachtjes 5 minuten. Voeg de bouillon en melk toe en laat de soep nog ca. 10 minuten zachtjes koken. Roer de gorgonzola door de soep en laat de kaas smelten.

Pureer de soep met een staafmixer en breng op smaak met zout en peper.

Klop de slagroom bijna stijf.

Schep de soep in 4 warme koffiekoppen en schep er een lepel slagroom op. Strooi er wat Parmezaanse kaas over.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spinaziecappuccino met gorgonzola

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig