Bloemkoolcappuccino met kerrieroom
bewaar
bewaar

Bloemkoolcappuccino met kerrieroom

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Smelt de boter in een pan, schep de bloemkool erdoor, leg de deksel op de pan en smoor de groente zachtjes 2 minuten. Voeg de bouillon en melk toe en laat de soep nog ca. 10 min. zachtjes koken.

Pureer de soep met een staafmixer en breng op smaak met zout en peper.

Verhit de olie in een steelpan en fruit het kerriepoeder tot het gaat geuren. Roer de room erdoor en schenk dit mengsel direct in een kom. Klop de kerrieroom bijna stijf.

Schep de soep in 4 warme koffiekoppen en schep er een lepel kerrieroom op.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Bloemkoolcappuccino met kerrieroom

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig