Wortelcappuccino met sinaasappel
bewaar
bewaar

Wortelcappuccino met sinaasappel

25 min. bereiden

8 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de oranje schil dun van de sinaasappel af. Houd 1 tl apart voor de garnering. Pers de vrucht uit.

Smelt de boter in een pan en roer de komijn, chilipoeder en de geraspte sinaasappelschil erdoor. Schep de wortel en sinaasappelsap erdoor, leg de deksel op de pan en smoor de groente zachtjes 5 minuten. Voeg de bouillon en melk toe en laat de soep nog ca. 10 min. zachtjes koken.

Pureer de soep met een staafmixer en breng op smaak met zout en peper.

Klop de slagroom bijna stijf.

Schep de soep in 4 warme koffiekoppen en schep er een lepel slagroom op. Garneer de room met de achtergehouden sinaasappelrasp en strooi er wat chilipoeder op.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Wortelcappuccino met sinaasappel

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig