Herfststamppot met slavink
bewaar
bewaar

Herfststamppot met slavink

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de slavinken in ca. 18 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de ui en de rodekool in 5-6 min. gaar.

Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep door de rodekool en breng op smaak met de Provençaalse kruiden, peper en zout.

Verdeel de stamppot over 4 borden met elk een worst. Serveer de augurken apart.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Herfststamppot met slavink

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig