Herfststamppot met slavink
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de slavinken in ca. 18 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de ui en de rodekool in 5-6 min. gaar.
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep door de rodekool en breng op smaak met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
Verdeel de stamppot over 4 borden met elk een worst. Serveer de augurken apart.
Herfststamppot met slavink
hoofdgerecht
null personen
600 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de helft van de olie in een koekenpan en bak de slavinken in ca. 18 min. goudbruin en gaar. Verhit ondertussen de rest van de olie in een hapjespan en bak de ui en de rodekool in 5-6 min. gaar.
Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Schep door de rodekool en breng op smaak met de Provençaalse kruiden, peper en zout.
Verdeel de stamppot over 4 borden met elk een worst. Serveer de augurken apart.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
4 el traditionele olijfolie
4 slavinken
2 rode uien
600 g gesneden rodekool
3 zakjes mix voor aardappelpuree
2 tl gedroogde Provençaalse kruiden
½ potje zoetzure augurk