Vanillevijgen op brandewijn
bewaar
bewaar

Vanillevijgen op brandewijn

5 min. bereiden

4 ingrediënten

Aan de slag

Was de inmaakpot goed om.

Stop de vijgen met de suiker en anijssterren in de pot en schenk er de brandewijn op. Sluit de pot en laat hem minstens 6 weken op een donkere plek staan. Schud de pot regelmatig.

Serveer de vijgen in glaasjes met een cocktailprikker om ze makkelijk op te kunnen eten. Serveer ze bij kaneelijs, bij biefstuk of als zoete verrassing bij een stukje oude boerenkaas.

algemeenBewaren ca. 6 maanden, na opening ca. 1 maand.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vanillevijgen op brandewijn

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig