Frambozen op brandewijn
Aan de slag
Snijd het vanillestokje in de lengte open en doe dit samen met de suiker en brandewijn in de pot. Voeg de frambozen toe en sluit de pot. Zet de pot op een donkere plaats en laat de frambozen min. 3 maanden trekken op de brandewijn. Schud de pot af en toe.
Serveer de frambozen met de brandewijn in kleine glaasjes met een lepeltje of serveer ze over ijs of bij pudding.
Frambozen op brandewijn
null porties
200 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Snijd het vanillestokje in de lengte open en doe dit samen met de suiker en brandewijn in de pot. Voeg de frambozen toe en sluit de pot. Zet de pot op een donkere plaats en laat de frambozen min. 3 maanden trekken op de brandewijn. Schud de pot af en toe.
Serveer de frambozen met de brandewijn in kleine glaasjes met een lepeltje of serveer ze over ijs of bij pudding.
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
1 vanillestokje
250 g suiker
400 ml brandewijn
400 g frambozen
Dit heb je nodig
weckpot à 1 liter