Pruimentaart met pecankruimels
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Halveer de pruimen, verwijder de pit en snijd de pruimen in parten.
Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg het deeg op het bakpapier. Laat een rand van ca. 2 cm vrij. Bestrooi de pruimen met de poedersuiker en verdeel de botervlokjes over de pruimen.
Schuif de bakplaat iets onder het midden in de oven en bak de taart 15 minuten.
Hak intussen de pecannoten fijn en verkruimel de limoenkoekjes. Meng ze samen.
Neem de taart uit de oven, strooi de koek-notenkruimels over de pruimen en bak de taart in nog ca. 5 min. gaar. Serveer de taart lauwwarm. Vers is hij het lekkerst.
Pruimentaart met pecankruimels
nagerecht
null porties
250 kcal
20 min. bereiden
20 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 225 °C. Halveer de pruimen, verwijder de pit en snijd de pruimen in parten.
Bekleed de bakplaat met bakpapier en leg het deeg op het bakpapier. Laat een rand van ca. 2 cm vrij. Bestrooi de pruimen met de poedersuiker en verdeel de botervlokjes over de pruimen.
Schuif de bakplaat iets onder het midden in de oven en bak de taart 15 minuten.
Hak intussen de pecannoten fijn en verkruimel de limoenkoekjes. Meng ze samen.
Neem de taart uit de oven, strooi de koek-notenkruimels over de pruimen en bak de taart in nog ca. 5 min. gaar. Serveer de taart lauwwarm. Vers is hij het lekkerst.
algemeen:
algemeen:
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
500 g pruimen
1 bladerdeeg
4 el poedersuiker
40 g boter
50 g pecannoten
6 limoen
Dit heb je nodig
bakpapier