Rood zomerfruit in rode saus
bewaar
bewaar

Rood zomerfruit in rode saus

20 min. bereiden

7 ingrediënten

Aan de slag

Rasp de oranje schil dun van de sinaasappel. Pers de vrucht uit.

Veeg de bramen, frambozen en bosbessen met stukje vochtig keukenpapier schoon. Maak de aardbeien schoon. Halveer 125 g van de aardbeien en schep ze met de bramen, frambozen, bosbessen in een schaal. Schep de geraspte sinaasappelschil erdoor.

Wrijf de rest van de aardbeien door een zeef. Breng in een pannetje het sinaasappelsap, de aardbeienpuree, de rode wijn en de geleisuiker aan de kook en laat dit 2 min. koken.

Schep de vruchten door de saus en kook ze 1 min. mee. Serveer het dessert warm of laat het afkoelen. Schep het fruit dan wel 1 of 2 keer om.

algemeenDe smaken van rood zomerfruit komen in deze saus perfect tot hun recht. Extra feestelijk: serveer er een bol kaneelijs bij.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rood zomerfruit in rode saus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig