Vanillevingers
bewaar
bewaar

Vanillevingers

Zelf gebakken traktatie voor bij de thee of als nagerecht.

5 min. bereiden / 50 min. wachten

5 ingrediënten

Aan de slag

Verwarm de oven voor op 160 °C. Bekleed de bakplaat met bakpapier.

Klop de eiwitten los. Klop in een ruime kom de boter met de gezeefde poedersuiker tot het mengsel licht van kleur en luchtig is. Roer vervolgens de eiwitten beetje bij beetje door het mengsel. Spatel de bloem luchtig door het beslag.

Schep het beslag in de spuitzak. Spuit op enige afstand van elkaar reepjes beslag van 8 cm lang en 1 cm breed op het bakpapier. Schuif de bakplaat onder in de oven en bak de koekjes in ca. 20 min. heel lichtbruin. Laat de koekjes op de bakplaat afkoelen.

bereidingstipGeen spuitzak? Schep het beslag in een stevig, schoon plastic zakje. Knip van een van de hoekjes een puntje met de breedte van 1/2 cm af en u heeft een spuitzak.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Vanillevingers

Zelf gebakken traktatie voor bij de thee of als nagerecht.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig